Sponsoring

 

Een groot deel van de inkomsten haalt FC Quicksticks uit de contributiegelden van haar leden. Daarnaast bestaat er een gezonde behoefte aan sponsorgelden.

 

Het uitgangspunt van een goed sponsorbeleid is dat het mes aan twee kanten moet snijden. Immers, het geeft de sponsor de gelegenheid om de bedrijfsnaam of een door hem gewenste actie onder de aandacht te brengen bij een potentiële doelgroep in de regio Veenendaal. Daarnaast stelt het de vereniging in staat om activiteiten te organiseren die ten goede komen aan de leden en investeringen te doen die het voortbestaan van de vereniging in de toekomst garanderen.

 

Er bestaan diverse mogelijkheden om uw bedrijf binnen FC Quicksticks onder de aandacht te brengen variërend van teamsponsoring tot een boardingsponsoring. Een jeugdteam dat rondloopt in sponsorkleding is altijd leuk om te zien, het zal de teamgeest versterken en het draagt zeker bij aan een goed imago. Daarnaast krijgt elke sponsor krijgt de gelegenheid om op de site iets te vertellen over zijn of haar bedrijf.

 

Als u ons een warm hart toedraagt en geïnteresseerd bent op enige wijze onze vereniging te sponsoren kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via: fcquicksticks@gmail.com.

We bespreken graag de diverse mogelijkheden.