Floorball Veenendaal

FC Quicksticks Floorball club Quicksticks is op 1 april 2014 opgericht door oud leden vanuit Ufc Lions Rhenen. De eerste jaren begonnen goed, zo starten we gelijk vanaf het begin met meer dan 15 leden. Tonnie van hal en Henri van Tongeren zijn vanuit daar begonnen met het aanbieden van jeugdtrainingen, waarna het aantal leden gestaag ging groeien. Door de inzet van diversen vrijwilligers zijn we momenteel een van de leukst groeiende floorball club in de regio.

 

Voor de jeugd zijn er trainingsmogelijkheden in Sporthal Oost, Voor de recreanten zijn er trainingsmogelijkheden in Sporthal Panorama,

 

Wij willen groot worden door de enthousiaste inzet van vrijwilligers en door te investeren in jeugd.

 

Onze Missie en Visie

FC Quicksticks is een vereniging met een familiair karakter die de mogelijkheden biedt floorball te spelen in Veenendaal op zowel reactief als prestatief niveau voor jong en oud. We dragen bij aan de sportieve, gezonde en sociale vorming van de jeugd. Een vereniging die ook maatschappelijke en sociale verantwoordelijk neemt. Een vereniging waarbij ieder lid veilig kan floorballen. Ieder lid moet het gevoel hebben dat hij een gewaardeerd lid is van FC Quicksticks en dat hij/zij de sportieve ambitie en gezelligheid vindt waar hij/zij naar op zoek is.

 

 

Onze kernwaarden

We staan open voor iedereen; met een sportieve en respectvolle opstelling naar leden, ouders, vrijwilligers, scheidsrechters en gasten.

 

 

Lijkt het je leuk om bij floorball club Quicksticks te komen spelen?

Schrijf je nu snel in!

 

 

 

 

Klik hier onder voor meer informatie.